Actuele vacatures

Het samenwerkingsverband PO DB is op zoek naar: 
 
 • Onderwijsspecialisten (0.6-1.0 Fte) 
  Wat ga je doen?
  Vanuit je expertise en een onafhankelijke positie ondersteun je professionals op scholen en ouders in de zoektocht naar vormgeving van passend en inclusiever onderwijs. Je bent levert deskundigenadvies voor de inzet van handelingsgericht werken, de aanvullende onderwijsondersteuning, jeugdhulp en arrangementen van het swv. Net zo belangrijk is je rol om scholen te coachen om hun handelingsrepertoire uit te breiden en inclusiever onderwijs vorm te geven. Je bent in staat om professionaliseringsbijeenkomsten en trainingen te ontwikkelen en te verzorgen. Je vervult een rol als expert in de projecten waarmee scholen en samenwerkingsverband zich verder ontwikkelen en innoveren. Je bent voortrekker in het expertise-netwerk dat het swv vormt samen met onderwijsondersteuners en scholen. Je stimuleert samenwerking en het leren van elkaar.

  Wie zoeken wij?
  Je bent een breed inzetbare orthopedagoog of psycholoog met diagnostische aantekening en ervaring met handelingsgericht werken en handelingsgerichte diagnostiek. Je hebt tenminste 5 jaar werkervaring, in (speciaal) onderwijs. Je werkt graag als specialist, maar ook als generalist. Je hebt hart voor kinderen met bijzondere onderwijsbehoeften en een drijfveer om onderwijs inclusiever te maken.

  Wat bieden wij?
  Een klein, kundig en heel betrokken team, flexibiliteit, veel afwisseling in je werk, inschaling in de CAO-PO, schaal 11 (OOP) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Lees meer 
 
 • Beleidsmedewerker (0.8 Fte) 
  Wat ga je doen?
  Met jouw vaardigheid om beleidsnotities te schrijven, projectplannen te maken en evaluaties op te stellen ondersteun je het swv bij het verzamelen en analyseren van data, het voorbereiden en evalueren van beleid en het organiseren van samenwerkingsprojecten; steeds met het doel om onderwijs inclusiever te maken. Je leest gemakkelijk beleid en regelgeving van de overheid en weet deze te vertalen naar handvatten voor de partners in het samenwerkingsverband. Je werkt samen met vertegenwoordigers uit het onderwijs, de jeugdhulp en gemeenten om voor kinderen gelijke kansen te organiseren.

  Wie zoeken wij?
  Je hebt een master in bestuurskunde of pedagogiek/onderwijswetenschappen met een beleidsmatige specialisatie. Bij voorkeur heb je enige werkervaring in het onderwijs. Je wilt onderwijs beter maken en iets betekenen voor kinderen die meer nodig hebben dan gemiddeld. Je vindt het leuk om steeds nieuwe vragen te krijgen, je in een onbekend terrein te verdiepen en je deinst er niet voor terug om wet- en regelgeving te lezen en te interpreteren. Je bent creatief en hebt aantoonbaar organisatietalent.  Je hebt een vlotte pen en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

  Wat bieden wij?
  Een klein, kundig en heel betrokken team, flexibiliteit, veel afwisseling in je werk, inschaling in de CAO-PO, schaal 10-11, afhankelijk van je ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
    ​​​​​​​    ​​​​​​​   Lees meer 
 
Contact

Wil je nog iets weten? Neem gerust contact op!

Stuur een mail en wij zorgen dat het bij de juiste persoon terecht komt!

info@swv-db.nl
contact