Vertellis?!


Uit de landelijke evaluatie passend onderwijs is gebleken dat veel ouders en jeugdigen moeite hebben met het vinden van de juiste informatie en het vinden van een passende onderwijsplek. Daarom heeft het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap ieder samenwerkingsverband de opdracht gegeven een Ouder- en Jeugdsteunpunt in te richten.

Het samenwerkingsverband Duin en Bollenstreek is momenteel bezig met het inrichten van een Ouder- en Jeugdsteunpunt. Wij vinden het belangrijk om dit samen met jou als ouder vorm te geven en maken daarom gebruik van de tool Vertellis?!. Deze tool bestaat uit een vragenlijst, maar er is ook ruimte voor je eigen verhaal. Je kan ons vertellen over iets dat je meemaakte en wat dat voor jou betekende. We gebruiken jouw ervaring en die van anderen om te leren wat we goed doen en wat we kunnen veranderen. Zo maken we hulp voor ouders en kinderen/jongeren steeds beter!

We nodigen je van harte uit om via Vertellis?! jouw verhaal met ons te delen. Klik hier om naar de pagina van Vertellis?! te gaan of kopieer de volgende link in jouw browser: https://swv-db.vertellis.nu/ouderjeugdsteunpunt
 
Contact

Wil je nog iets weten? Neem gerust contact op!

Stuur een mail en wij zorgen dat het bij de juiste persoon terecht komt!

info@swv-db.nl
contact